За нас

В бизнеса или в ежедневието си имате нужда да общувате на различни езици? Работите с документи, които трябва да се преведат и легализират? Искате да съхраните времето и енергията си за неща, в които нямате равни? Доверете устните и писмените преводи и легализация на документи на хората в Компас – преводачески услуги!

– Може би сте попадали в ситуация, когато сте имали нужда от превод на някакъв документ или писмо и не сте знаели към кого да се обърнете

– Може да са ви притискали срокове – дори не можете да си вдигнете главата, а е необходимо и да разберете за какво става въпрос в даден документ

-Може дори да сте имали толкова много за превод, че да сте чувствали объркани и несигурни какво да направите, за да свършите добре работата си

-Може да сте искали да се разберете с ваш партньор, а сте говорели различни езици

-Може да ви е била необходима спешна заверка на документ за някой търг

-или сте събирали заверени документи за държавна поръчка…

Ситуациите, в които имате нужда от преводи са толкова разнообразни, че не подлежат на бързо описване.

Важното е да знаете, че имате към кого да се обърнете – в Компас знаем как да се погрижим за вас. Внимателно ви изслушваме, за да разберем от какво точно имате нужда. След това обсъждаме резултата, който ви е необходим. Правим предложения или консултации, ако имате нужда. Правим всичко, което е необходимо, за да посрещнем очакванията ви.

Мисията ни в Компас е да помагаме на хората да общуват ефективно помежду си като извършваме преводи, които напълно отговарят на техните нужди.

Гледната ни точка в Компас е, че хората правят успешен бизнес, когато могат да общуват ефективно и да се разбират помежду си.

Ние помагаме да направите комуникацията си по-ясна и естествена и да успеете навсякъде по света като ПРЕВЕЖДАМЕ света за Вас!

Гаранциите ни в Компас са: Отдаденост на работата, отговорност, спазване на сроковете, поверителност, гъвкавост, качество…

В  Компас сме изградили платформа, за да могат клиентите ни да получават изключително големи по размер преводи (в рамките на няколко стотин страници на седмица) в изключително кратки срокове, като при това качеството е на високо ниво.

Ние сме  сме оператор на лични данни. Прочетете нашата Политика по информационна сигурност.

Нашата агенция е член на Българската търговско-промишлена палата и е лицензирана от Министерство на външните работи да извършва преводи, заверки и легализация на документи.

Компас – преводачески услуги е на пазара от октомври 1998 г и предлагаме писмени и устни преводи от и на повече от 43 езика, локализация на софтуер, както и други бизнес услуги, като легализация и заверка на документи от заклет преводач.

 

Презентация на Компас