Какво прави преводите толкова важни за един бизнес?

Good-Professional-Translator

Това е като да отидете в Унгария, да се срещнете с прекрасен мъж/жена, да искате да си кажете нещо и да не знаете унгарски. И в най-лошия вариант другия човек да не знае български. Може да се оправите на английски (ако знаете), но не е същото.

Ако искате в бизнеса вашият продукт и/или услуга да достигнат до точно подбраните от вас потенциални клиенти – преводачите са важно нещо.

Може би ви е попадала страница, която е преведена с някаква преводаческа програма и не сте разбрали какво искат да и кажат. И още повече – подразнили сте се как изобщо е възможно да направят такова нещо!

Преводите са важн, защото изпълняват няколко важни функции (едновременно):

Преводите като начин за възприемане. Всеки от нас, вероятно, си има филм от детството като „Междузвездни войни”, който ни е останал в съзнанието. Как би станало това без преводите?

Преводите като начин на изразяване. Вие и вашето послание стига до хора от целия свят.

Преводите като възможност за общуване. Вие и другите хора и бизнеси да говорите на обш език, да споделяте опит, ценности, идеи, решения. Да печелите.

Преводите като способ за личностно израстване. Ние съзнателно или неосъзнато ползваме всекидневно информация и знания, които достигат до нас, благодарение на преводачи. Във всяка сфера на човешкото познание. И във вашия конкретенбизнес.

Преводите като възможност да печелите. Клиенти, влияние, пари, свободно време, престиж, спокойствие.

Преводите като проводник на най-човешкото към хората.

Мисията ни в Компас е да „Превеждаме вашия свят”!

Ако можем да сме ви полезни – свържете се с нас или ние ще се свържем с вас.