Компас-преводачески услуги на нов адрес

Компас - преводи и легализация

Компас-преводачески услуги вече на адрес: гр. София, ул. Георги Бенковски 12а, вх. Б.

За нашите многогодишни, а и нови, клиенти, след 5 години напускаме красивата къща, която беше наш офис. Толкова хубави, напрегнати и предизвикателни моменти сме имали тук! Толкова клиенти сме обслужили, толкова преводи сме извършили, толкова писмен превод сме превели, с толкова преводачи сме работили, толкова хора са разбрали, че работим с грижа и внимание към тях!

Тук подготвихме и въведохме новата ни организация на работа и работни процеси, с които гарантираме на клиентите ни постоянно високо качество и изключителна бързина – можем спокойно да извършваме преводи от 600-800 дори 1000 страници на седмица за клиент.

Тук направихме платформа, през която могат да работят множество преводачи по даден проект и като резултат се спазва терминологията, времето за изпълнение се намалява драстично и преводът се предава във формат както оригинала.

Напускаме тази прекрасна къща за още по-добро. За първи път от създаването си Компас-преводачески услуги ще се помещава в собствен офис. Както казахме, новият ни адрес е на ул. Георги Бенковски 12А, вх. Б, ет. 1, ап. 2 (срещу служебния вход на Централата на ДСК, в непосредствена близост до Общинска полиция София, на гърба на Руската църква).

Удобен транспорт: тролейбус 9, трамвай 20 и 22, близо се намират и метростанциите „Софийски университет Св. Климент Охридски“ и „Сердика“.

Заповядайте при нас!