Легализация на документи покрай коледните празници

Настъпват светлите рождественски празници, ще посрещнем и новата 2021 година. Въпреки извънредната ситуация, животът продължава, хората имат нужда от превод и легализация на документи.

Срокът за поставянето на заверка Апостил и заверката на подписа на заклетия преводач на документи, предназначени за чужбина, зависи от работното време на свързаните с това институции. За преводите на документи, идващи от чужбина, подписът на заклетия преводач се заверява в нотариалните кантори.

Не винаги клиентите могат да предвидят, кога ще им се наложи да преведат и легализират документ, било удостоверние за раждане, за брак, пълномощно или актуално състояние.

Ако няма форсмажорни обстоятелства (например, претовареност, случай на ковид-19, заради което институцията бива затваряна за дезинфекция, срив в компютърната система и др.), държавните институции ще приемат документи за легализация в работните дни. В случая, това са 29, 30 и 31 декември и в тези дни ние, Компас – превдачески услуги, ще можем да извършваме тези услуги за вас!

Честито Рождество!
Докато празнувате, ние ще се погрижим за легализацията на вашите документи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.