Ние помагаме на Вашия бизнес да излезе на международни пазари

Ние помагаме на Вашия бизнес да излезе на международни пазари! Нека Ви разкажем! 🙂 Никога не е било по-лесно да реализирате бизнеса си на нови международни пазари. Интернет е направил света напълно отворен. Живеем в свят на хипер-персонализация. Това означава, че бизнесите могат да достигнат до потребителите по цял свят. За да привлекат потенциални клиенти, бизнесите е нужно да предлагат персонализирани продукти и услуги, които задоволяват нуждите на специфичния профил клиенти. И тези профили са обикновено много тесни.

Защо е необходимо да разраснете бизнеса си на международни пазари?

Новият пазар предоставя нов поток на приходи за Вашата компания. Освен това „going global“ може да защити бизнеса Ви от непредвидени икономически обстоятелства.

Пазарът във всяка страна се мени постоянно и не винаги е стабилен, но ако едновременно сте стъпили на няколко пазара, при сътресение ще успеете да запазите равновесие.

Третата причина е, че ще се отървете от конкуренцията и пренаситените пазари. Глобалното разрастване води и до прилив на нови талантливи и разнообразни кадри. Освен това в чужбина могат да се открият нови инвеститори с по-големи възможности и повече опит в определена бизнес сфера. На международните пзари се отваря възможността за разрастване на клиентската база, което е мечтата и на всеки бизнесмен.

Ако искате да навлезете на международни пазари, трябва да се доближите до новите си клиенти и техните нужди.

Ние от „Компас – преводачески услуги“ Ви помагаме да общувате със своите клиенти където и да е по света.

Необходимо е да бъде приложена Стратегия за локализиране и преводи, за да може да има разрастване на бизнеса. Ние можем да помогнем с частта с преводите. Дали ще асистираме с превеждане на материали за работата на новия ви международен екип в отдалечена локация или ще превеждаме рекламната кампания на продуктите, от „Компас – преводачески услуги“ ще се погрижим езиковите бариери да са премахнати, за да може да бъде изграден канал за активна комуникация между вашия бизнес и вашите клиенти на нови неждународни пазари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.