Писмен превод

Писмен превод 7

Един точен и ясен писмен превод е от изключително голямо значение за ефективна комуникация и последващ успех на всяка организация.

Писмен превод, извършен с нужното качество, е не просто буквално заменяне на дума с дума на чужд език. Това е процес, който представлява вярно предаване от преводача на оригиналното значение на писмения превод в подходящ за аудиторията стил. Много хора знаят езици и малко от тях са истински професионалисти, обучавани и придобили опит в областта на писмен превод в различни области – право, икономика, технологии, маркетинг, реклама, медицина.

При нас можете да оставите документите си и да сте спокойни и сигурни, че преводачите и административния екип ще се погрижат да получите писмен превод, с който да сте сигурни, че комуникацията с другата страна или страни ще е точна и вярна. Поне доколкото зависи от нас.

Клиентите ни имат най-разнообразни нужди, както от качество на писмения превод:

  • за представителни цели – договори, рекламни материали, брошури, ръководства за ползване
  • за съдебни цели
  • за отчети и справки
  • за ежедневно ползване

така и от обема на писмения превод:

  • от 1-2 страници експресен превод за 1 час
  • до 800 – 1000 страници превод на специфичен текст за една седмица

Конфиденциалността на информацията ви е напълно съхранена чрез различните нива на достъп до документите, която имаме в Компас.

Когато изпратите в Компас вашия писмен превод, може да сте абсолютно спокойни, че екипът ще даде най-доброто от себе си, за да посрещне очакванията Ви.

Нашите клиенти са постоянно изправени пред кратки срокове за изпълнение на техните писмени преводи. Ние разбираме това и сме фокусирани изцяло върху удовлетворяването на техните конкретни изисквания и нужди:

  • експресен превод в рамките на няколко часа
  • специализиран превод в конкретна тясна сфера на икономиката, технологиите, маркетинга, правото или медицината
  • изключително голям обем, който междувременно да може да се преглежда от клиента ни и да се синхронизира с други негови документи

Голямата ни опитност през годините ни позволява изключителна гъвкавост и творчество при решаване на конкретни казуси и идеи за повишаване на вашата ефективност и удовлетворение.

За бързо и качествено извършване на писмен превод използваме специализиран преводачески софтуер Trados 2011, който гарантира, както качеството на писмения превод, така и последователността на терминологията на преведения текст, при точно запазване на оформлението на документа.

Правим така, че да ви е удобно и спокойно при работата с нас.

Още за писмен превод:

Любопитно за стандартната преводаческа страница